Merken

Ik werk met het merk Dr. Eckstein schermafbeelding-2017-01-03-om-22-42-40

refectocil-wenkbrauw-wimper-verf-15-ml-2633711732566310000Voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen gebruiken we de verf van het merk Refectocil. Geverfde wimpers en wenkbrauwen zien er gewoon beter uit! De wimpers lijken wat langer en volumineuzer, omdat de volledige lengte van elk haartje door de verfkleur geaccentueerd wordt. Het Oostenrijkse RefectoCil is dé wimper- en wenkbrauwverf specialist. Geverfde wimpers en of wenkbrauwen blijven meestal 5 tot 6 weken goed zichtbaar.

logo_webecos-300x272

  • Al meer dan 40 jaar is Webecos cosmetica het toonaangevende merk voor schoonheidssalons, sauna’s, beautyspa’s en opleidingsinstituten. Ontstaan vanuit de wens van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, die betere producten voor de schoonheidsbranche wilde, is Webecos uitgegroeid tot een volwaardig en compleet merk met een zeer uitgebreide verzorgingslijn.

John_van_G_bruidsmake_up

  • De JvG make-up collection is een grote en unieke collectie, waarbij de klant zelf decoratieve kleuren kan uitzoeken. Handig uit milieuoogpunt, prettig voor de portemonnee en een algehele vrijheid voor de cliënt in het samenstellen van haar eigen kleuren. John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, lossepoeder, wenkbrauwpoeder en nagellak.

Een complete make-up collectie die altijd perfect bij u past.

make up